SZEF KUCHNI
Centralny Ośrodek Sportu Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Giżycku
Powiat giżycki
Praca stała
Gastronomia, Spożywcza
MIEJSCE PRACY: Giżycko
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- organizacja działu gastronomii od podstaw
- organizacja i nadzór pracy podległego personelu
- opracowywanie jadłospisów, nadzór nad stanem jakościowym i ilościowym posiłków
- pełen zakres na stronie https://bip.cos.pl/31/gizycko
RODZAJ UMOWY: Umowa o pracę na czas nieokreślony
DATA ROZPOCZĘCIA: 01.01.2023
WYNAGRODZENIE BRUTTO: od 7 000 PLN Praca w godzinach: 7.00-15.00 i 14.00-22.00
WYMAGANIA KONIECZNE: Wykształcenie średnie zawodowe
INNE WYMAGANIA:
- wykształcenie średnie lub tytuł mistrza w zawodzie
- Doświadczenie: min. 5 lat
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- organizacja działu gastronomii od podstaw
- organizacja i nadzór pracy podległego personelu
- opracowywanie jadłospisów, nadzór nad stanem jakościowym i ilościowym posiłków
- pełen zakres na stronie https://bip.cos.pl/31/gizycko
RODZAJ UMOWY: Umowa o pracę na czas nieokreślony
DATA ROZPOCZĘCIA: 01.01.2023
WYNAGRODZENIE BRUTTO: od 7 000 PLN Praca w godzinach: 7.00-15.00 i 14.00-22.00
WYMAGANIA KONIECZNE: Wykształcenie średnie zawodowe
INNE WYMAGANIA:
- wykształcenie średnie lub tytuł mistrza w zawodzie
- Doświadczenie: min. 5 lat
Opublikowano:
28-12-2022 |
ID: 1867