INTENDENT
Szkoła Podstawowa Nr 33 im. Funduszu Narodów Zjednoczonych Na Rzecz Dzieci UNICEF w Olsztynie
M. Olsztyn
Praca stała
Administracja publiczna
MIEJSCE PRACY: Olsztyn
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- ewidencja i rozliczanie wpłat za obiady,
- dokonywanie zakupu artykułów żywnościowych, urządzeń i materiałów lub innych zakupów na potrzeby kuchni i stołówki zgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych;
- udział w organizowaniu i przeprowadzaniu przetargów związanych z zakupami artykułów wymienionych w pkt. 3 zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach publicznych; - opracowywanie dekadowych jadłospisów w porozumieniu z kucharzem, zgodnych z ustalonymi normami oraz przestrzeganie ich prawidłowej realizacji
- składanie zapotrzebowania ilościowego produktów żywnościowych na dzień następny zgodnie z ustalonym jadłospisem;
- prowadzenie analizy jakości i kaloryczności żywienia według norm racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży;
- prowadzenie gospodarki finansowej i materiałowej kuchni i stołówki szkolnej w uzgodnieniu z głównym księgowym oraz kierownikiem gospodarczym;
- prowadzenie raportów żywieniowych, kartoteki ilościowej oraz innych niezbędnych urządzeń i materiałów;
- sporządzanie miesięcznych zestawień statystycznych i zestawień raportów żywieniowych,
- prowadzenie magazynu żywności;
- sprawdzanie faktur pod względem formalnym, i rachunkowym;
- współpraca z MOPS i GOPS w zakresie dotacji na dożywianie młodzieży;
- odpowiedzialność materialna za powierzone artykuły i sprzęt w magazynie;
- utrzymywanie porządku w pomieszczeniach magazynowych oraz urządzeń chłodniczych zgodnie z wymogami sanitarnymi
RODZAJ UMOWY: Umowa o pracę na czas określony
DATA RZOZPOCZĘCIA: 16.08.2022
DATA ZAKOŃCZENIA PRACY: 16.11.2022
WYNAGRODZENIE BRUTTO: od 3 700 PLN Pierwsza umowa na czas określony z możliwością przedłużenia
WYMAGANIA KONIECZNE: wykształcenie średnie ogólnokształcące
WYMAGANIA POŻĄDANE: wykształcenie wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
POZOSTAŁE WYMAGANIA:
- staż pracy ogółem - lata: 3
- wykształcenie średnie lub wyższe - gastronomiczne, technologia żywności, dietetyka
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem
- znajomość przepisów HACCP,
- dobra znajomość Word, Exel
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- ewidencja i rozliczanie wpłat za obiady,
- dokonywanie zakupu artykułów żywnościowych, urządzeń i materiałów lub innych zakupów na potrzeby kuchni i stołówki zgodnie z ustawą o zamówieniach publicznych;
- udział w organizowaniu i przeprowadzaniu przetargów związanych z zakupami artykułów wymienionych w pkt. 3 zgodnie z przepisami ustawy o zamówieniach publicznych; - opracowywanie dekadowych jadłospisów w porozumieniu z kucharzem, zgodnych z ustalonymi normami oraz przestrzeganie ich prawidłowej realizacji
- składanie zapotrzebowania ilościowego produktów żywnościowych na dzień następny zgodnie z ustalonym jadłospisem;
- prowadzenie analizy jakości i kaloryczności żywienia według norm racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży;
- prowadzenie gospodarki finansowej i materiałowej kuchni i stołówki szkolnej w uzgodnieniu z głównym księgowym oraz kierownikiem gospodarczym;
- prowadzenie raportów żywieniowych, kartoteki ilościowej oraz innych niezbędnych urządzeń i materiałów;
- sporządzanie miesięcznych zestawień statystycznych i zestawień raportów żywieniowych,
- prowadzenie magazynu żywności;
- sprawdzanie faktur pod względem formalnym, i rachunkowym;
- współpraca z MOPS i GOPS w zakresie dotacji na dożywianie młodzieży;
- odpowiedzialność materialna za powierzone artykuły i sprzęt w magazynie;
- utrzymywanie porządku w pomieszczeniach magazynowych oraz urządzeń chłodniczych zgodnie z wymogami sanitarnymi
RODZAJ UMOWY: Umowa o pracę na czas określony
DATA RZOZPOCZĘCIA: 16.08.2022
DATA ZAKOŃCZENIA PRACY: 16.11.2022
WYNAGRODZENIE BRUTTO: od 3 700 PLN Pierwsza umowa na czas określony z możliwością przedłużenia
WYMAGANIA KONIECZNE: wykształcenie średnie ogólnokształcące
WYMAGANIA POŻĄDANE: wykształcenie wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
POZOSTAŁE WYMAGANIA:
- staż pracy ogółem - lata: 3
- wykształcenie średnie lub wyższe - gastronomiczne, technologia żywności, dietetyka
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem
- znajomość przepisów HACCP,
- dobra znajomość Word, Exel
Opublikowano:
13-06-2022 |
ID: 694